Kompetancer

Ståltrapper

Hos Københavns Smedeværksted udfører vi ståltrapper til kundespecifikke ønsker. Vi udfører trapper med de fleste overflader, såsom malet, bruneret eller galvaniseret. Så om jeres trappe skal være en eksklusiv adgangsvej til et andet niveau, eller en økonomisk flugtvejstrappe, kan vi udføre den. Klik her og læs mere.

Stålkonstruktioner

Vi konstruerer og monterer større og mindre stålkonstruktioner, både for private og til erhverv. Lige fra carporte til trappetårne kan vi være behjælpelige med, at løse jeres opgave. Klik her og læs mere.

Stål døre, vinduer og facader.

Københavns smedeværksted er Schueco Jansen Partner, og producere smukke døre, vinduer og facader i høj kvalitet til hvor der stilles høje krav til æstetik, holdbarhed, indbrudssikring og brand. Klik her og læs mere.

Bruneret messing spejl

Messing Og kobber 

Vi arbejder i mange metaller såsom  messing, kobber, tombak, aluminium og rustfast. Med mange variationer i overflade såsom slebet, polleret, bruneret og andreformer for patinering.    

Hegn med blomst

Renovering

Hos Københavns smedeværksted kan vi give gammelt smedejern nyt liv og sætter en stor ære og umage i at renovere og præservere det bedst muligt. Om det er hegn, porte, lamper eller lygtepæle. Vi går meget op i, at renovere og bevare på den mest skånesomme måde, med respekt for det gamle håndværk og historie.

 

Glasvæg

Inventar

Vi kan udføre Inventar så som glasvæge, hylder, receptions diske osv. med stor vægt på kvalitet og æstetik. 

Incorrect access token specified.